Сравнение на маркови хартиени чаши

В това сравнение на брандирани хартиени чаши можете да видите разликите между много видове хартиени чаши, отпечатани по поръчка, както и персонализирани пластмасови чаши.

Вижте как се сравняват различните хартиени чаши с различни марки, както и пластмасовите чаши PET, отпечатани по поръчка. Ще откриете кои хартиени чаши с печат по поръчка отговарят най-добре на вашите нужди или сценарий на използване въз основа на тяхната топлоизолация, наситеност на цветовете на печата или цена. В долната част на това сравнение на маркови хартиени чаши ще намерите преки пътища към съответните продукти от всеки вид.

ТИП НА ЧАШАТА

SW – хартиени чаши с една стена

DW – Двойна стена на ръкава Хартиени чаши

TW – Термична двойна стена Хартиени чаши

PET/rPET/PLA – пластмасови чаши

Снимка

Branded PET plastic cup

Описание

SW – едностенна хартиена чаша, изработена от един слой хартия – има най-ниска топлоизолация. Той има хубав принт с полуматово покритие. Цветовете са много по-слабо наситени, отколкото при други чаши. Това е типична чаша за вода или сок, която се използва предимно в диспенсърите за вода. Това е най-евтината чаша, както и най-значителното количество от всички чаши, опаковани на един европалет, така че тези чаши са и най-икономични за транспортиране.

DW – отпечатана по поръчка едностенна хартиена чаша, изработена от двоен слой хартия, залепена заедно – средна топлоизолация. Много добре изглеждащ гланциран печат, ярки цветове, качество като на картина. Най-популярната чаша, използвана за рекламни или маркетингови кампании , понякога се използва и за кафе със себе си. Възможно е да се слепват поради твърдите си стени. Клиентите оценяват твърдите му стени и изключителното съотношение цена-качество.

TW – персонализирана двустенна чаша, изработена от двоен слой хартия, която е най-добрият начин за изолиране на топлината – между двата листа хартия има въздушен джоб с дебелина около 1-2 мм. В долната си част има бяло “стъпало” с височина около 12 mm, което не е отпечатано. Висококачествен гланцов печат, ярки цветове, качество като на картина. Типична чаша за кафе за вкъщи. Тези чаши се ценят заради високото си качество и най-добрата термоизолация сред тези, които държат най-много на удовлетворението на клиентите си.

PET/rPET/PLA – прозрачна пластмасова чаша с печат по поръчка. Опциите за печат зависят от поръчаното количество. rPET е висококачествена рециклирана пластмаса. Той е най-прозрачен, ясен и с най-гладка повърхност. Това е и най-твърдата пластмаса, използвана за чаши. Използват се предимно в барове и фитнес студия за лимонада, шейк и фреш, за да покажат какво има в чашата и че съдържанието ѝ не е прекалено горещо.

Приложения

Фирми – чаши за диспенсъри за вода, сок.

Реклама – вземане на проби от продукти.

Реклама, търговски панаири, конференции.

Кафене, хотел, фирми – кафе, чай, вода.

Кафене, пекарна, бар, хотел, сладкарница – кафе, чай.

Бар, фитнес – лимонада, смути, фреш, шейк, лате, бира.

Максимална температура на напитката

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Слоеве на материала

Един слой хартия с покритие на PE/PLA/водна основа.

Два слоя хартия с покритие на PE/PLA/водна основа се залепват един за друг.

Два слоя хартия с покритие на PE/PLA/водна основа с въздушен джоб между тях.

Един слой от пластмаса PET, PLA или rPET, която е PET от рециклиране.

Топлоизолация

Разходи за доставка

Цена

Кратки пътища за продукти