Сравнение на маркови хартиени чаши

В това сравнение на брандирани хартиени чаши можете да видите разликите между много видове хартиени чаши с печат по поръчка, както и персонализирани пластмасови чаши.

Вижте как се сравняват различните хартиени чаши с различни марки, както и пластмасовите чаши PET, отпечатани по поръчка. Ще откриете кои хартиени чаши с печат по поръчка отговарят най-добре на вашите нужди или сценарий на използване въз основа на тяхната топлоизолация, наситеност на цветовете на печата или цена. В долната част на това сравнение на хартиени чаши по поръчка ще намерите преки пътища към съответните продукти от всеки вид.

ТИП НА ЧАШАТА

SW – хартиени чаши с една стена

DW – Двойна стена на ръкава Хартиени чаши

TW – Термична двойна стена Хартиени чаши

PET/rPET/PLA – пластмасови чаши

Снимка

Branded PET plastic cup

Описание

SW – едностенна хартиена чаша, изработена от един слой хартия – има най-ниска топлоизолация. Той има хубав принт с полуматово покритие. Цветовете са много по-слабо наситени, отколкото при други чаши. Това е типична чаша за вода или сок, която се използва предимно в диспенсърите за вода. Това е най-евтината чаша, както и най-значителното количество от всички чаши, опаковани на един европалет, така че тези чаши са и най-икономични за транспортиране.

DW – отпечатана по поръчка едностенна хартиена чаша, изработена от двоен слой хартия, залепена заедно – средна топлоизолация. Много добре изглеждащ гланциран печат, ярки цветове, качество като на картина. Най-популярната чаша, използвана за рекламни или маркетингови кампании , понякога се използва и за кафе със себе си. Възможно е да се слепват поради твърдите си стени. Клиентите оценяват твърдите му стени и изключителното съотношение цена-качество.

TW – персонализирана двустенна чаша, изработена от двоен слой хартия, която е най-добрият начин за изолиране на топлината – между двата листа хартия има въздушен джоб с дебелина около 1-2 мм. В долната си част има бяло “стъпало” с височина около 12 mm, което не е отпечатано. Висококачествен гланцов печат, ярки цветове, качество като на картина. Типична чаша за кафе за вкъщи. Тези чаши се ценят заради високото си качество и най-добрата термоизолация сред тези, които държат най-много на удовлетворението на клиентите си.

PET/rPET/PLA – прозрачна пластмасова чаша с печат по поръчка. Опциите за печат зависят от поръчаното количество. rPET е висококачествена рециклирана пластмаса. Той е най-прозрачен, ясен и с най-гладка повърхност. Това е и най-твърдата пластмаса, използвана за чаши. Използват се предимно в барове и фитнес студия за лимонада, шейк и фреш, за да покажат какво има вътре в чашата и че съдържанието ѝ не е прекалено горещо.

Приложения

Фирми – чаши за диспенсъри за вода, сок.

Реклама – вземане на проби от продукти, събития, пикници.

Реклама – търговски панаири, конференции, вземане на проби от продукти.

Кафене, пекарна, бар, хотел, сладкарница – кафе, чай.

Бар, фитнес – лимонада, смути, фреш, шейк, лате, бира.

Максимална температура на напитката

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Слоеве на материала

Един слой хартия с покритие на PE/PLA/водна основа.

Два слоя хартия с покритие на PE/PLA/водна основа се залепват един за друг.

Два слоя хартия с покритие на PE/PLA/водна основа с въздушен джоб между тях.

Един слой от пластмаса PET, PLA или rPET, която е PET от рециклиране.

Топлоизолация

Разходи за доставка

Цена

Кратки пътища за продукти

Проверете другите продукти, предлагани от RainbowCups

 

В допълнение към хартиените чаши с печат по поръчка RainbowCups предлага и порционна захар с печат по поръчка, екологични капаци от фибри за хартиени чаши, дървени бъркалки за кафе и други аксесоари. Всички тези продукти могат да бъдат отпечатани с цветовете и логото на вашата марка, което осигурява цялостно, екологично решение за вашия бизнес. Можем също така да поемем графичния дизайн на вашите индивидуализирани хартиени чаши, тъй като досега сме имали доста опит с това. Просто ни кажете за какво мечтаете и ние ще се погрижим да го осъществим.

Продължете да четете това експертно ръководство за това как да изберете, поръчате и проектирате персонализирани хартиени чаши с печат