Портфолио

Примери за брандирани хартиени чаши

Не може да се отрече, че марковите хартиени чаши са се превърнали в основен продукт в обществото. Независимо дали пиете кафе в движение или се наслаждавате на студена напитка в местното кафене, има вероятност да използвате маркова хартиена чаша. Но защо брандираните хартиени чаши са толкова важни?

 

За бизнеса брандираните хартиени чаши са важен маркетингов инструмент. Като поставите вашето лого и информация за контакт върху хартиена чаша, вие гарантирате, че вашата марка се вижда от хиляди хора всеки ден. В днешния конкурентен пазар всяка експозиция, която можете да получите, е ценна. Освен това брандираните хартиени чаши помагат да се създаде усещане за неизбежност – те напомнят на клиентите, че вашият бизнес е винаги там, дори когато не мислят за него.

Но персонализираните хартиени чаши изпълняват основна функция и за самите клиенти. В свят, в който сме бомбардирани с избор, брандираните хартиени чаши помагат за опростяване на процеса на вземане на решения. Когато видите маркова хартиена чаша, знаете точно какво получавате – и това може да бъде изключително ценно, когато сте уморени и просто търсите бърз кофеин. Накратко, брандираните хартиени чаши са важни както за бизнеса, така и за клиентите – и затова няма да изчезнат никъде скоро.

 

Вижте примери за това как други компании използват персонализирани печатни хартиени чаши с лого, за да подсилят своята марка.