Окончателното ръководство за проектиране на брандирани хартиени чаши за вашия бизнес

Окончателното ръководство за проектиране на брандирани хартиени чаши за вашия бизнес

Търсите ли начин да популяризирате марката си и да се откроите от конкуренцията?

Брандираните хартиени чаши са отлично решение за фирми от всякакъв мащаб, тъй като предлагат висококачествен и рентабилен начин да достигнете до целевата си аудитория. Хартиените чаши с персонализиран печат са чудесен начин да популяризирате марката си и да осигурите удобно, екологично решение за клиентите си. В тази статия ще ви запознаем с основните стъпки за проектиране на перфектните брандирани хартиени чаши, които ще помогнат на вашия бизнес да успее.

Разбиране на значението на брандираните хартиени чаши

Преди да се потопим в процеса на проектиране, е важно да разберем значението на брандираните хартиени чаши. Тези чаши не само служат за популяризиране на вашата марка, но и са по-екологичен вариант в сравнение с пластмасовите чаши.

Основни съображения за проектиране на хартиени чаши с марка

Когато проектирате своите брандирани хартиени чаши, е важно да имате предвид следните съображения:

1. Помислете за устойчивостта и затова използвайте екологични хартиени чаши

В допълнение към популяризирането на вашата марка е важно да се вземе предвид и въздействието на вашите брандирани хартиени чаши върху околната среда. Помислете за използването на рециклирани материали или биоразградими и компостируеми алтернативи на традиционните хартиени чаши, за да намалите отпечатъка си върху околната среда. Изборът на екологични хартиени чаши оказва влияние и върху дизайна. В зависимост от това кои чаши ще изберете, ще трябва да използвате или не логото “Пластмаса в продукта” (логото на мъртвата костенурка), което се изисква за продуктите, съдържащи пластмаса в ЕС, съгласно Директивата за SUP. Ето защо изборът на хартиени чаши ECO прави вашата марка и продукти по-привлекателни за клиентите, които се грижат за околната среда. Можете да намерите повече информация за устойчиви и екологични решения за хартиени чаши от rainbowcups на нашата уебстраница за екологична устойчивост.

plastic in product logo SUP directive rainbowcups custom printed paper cups

2. Изберете висококачествени методи за печат

За да гарантирате, че вашите брандирани хартиени чаши ще изглеждат професионално и дълготрайно, е важно да изберете висококачествен метод за печат. Някои популярни методи за печат включват офсетов печат, цифров печат, флексопечат, тампонен печат и ситопечат. Всеки от тези методи има своите предимства и ограничения, затова е важно да изберете правилния за вашите нужди. В Rainbow Cups използваме само първите два метода за печат, тъй като те осигуряват най-доброто качество на печат на хартиени чаши сред всички налични методи за печат.

printing methods colour checking branded paper cups
customised branded paper cups for coffee and cutom printed ice cream cups from rainbowcups
custom designed paper coffee cups with own logo print from rainbowcups

3. Изберете правилния размер и вид на персонализираните хартиени чаши и други продукти с персонализиран печат, като отпечатани чаши за захар или прозрачни чаши

Размерът и типът (SW/DW/TW) на вашите брандирани хартиени чаши ще окажат значително влияние върху цялостния им външен вид и функционалност. Когато избирате правилния размер и вид на чашите, вземете предвид целевата си аудитория и вида на напитките, които ще сервирате. Можете също така да обмислите използването на различни размери и видове за различните видове напитки, например по-малки чаши за еспресо и по-големи чаши за кафе. Видът на чашата зависи основно и от напитката. За горещи напитки най-подходящи са хартиените чаши TW, а за студени напитки или просто вода са достатъчни хартиените чаши SW. За лимонада, бира, шейк, чай с мехурчета, фреш или друга напитка, която искате да се вижда, най-добре е да използвате прозрачни PET чаши. За да откриете вида чаша, който най-добре отговаря на вашите нужди, разгледайте страницата ни за сравнение на персонализирани хартиени чаши.

rainbowcups branded paper cup empty grphic design template
rainbowcups branded paper cup template custom print paper cup template

4. Шаблони за дизайн на хартиени чаши и други печатни продукти по поръчка

За да се опрости процесът на графичен дизайн на отпечатана хартиена чаша, rainbowcups предлага безплатни шаблони за дизайн. Тези PDF шаблони могат лесно да бъдат персонализирани с цветовете и логата на вашата марка, което улеснява създаването на професионално изглеждащ дизайн. Тези шаблони за дизайн на хартиени чаши съдържат всички насоки и технически изисквания, както и прост метод за проверка на готовия дизайн и как ще изглежда върху чашата. Определено си струва да ги проверите.

Екологични хартиени чаши от RainbowCups

Устойчивостта е основен приоритет за
Rainbow Cups
, поради което в своите продукти те използват само екологични материали, включително рециклирани и биоразградими материали.

Научете повече за нашия ангажимент за устойчивост

.

eco-friendly sustainable paper cups with green dot logo

Съвети за успешен дизайн на брандирана хартиена чаша

За да сте сигурни, че дизайнът на вашата брандирана хартиена чаша е едновременно ефективен и професионален, вземете предвид следните съвети:

custom printed paper cup with company logo rainbowcups

1. Започнете пътуването си за дизайн на хартиени чаши с ясна идентичност на марката

Преди да започнете да проектирате своите брандирани хартиени чаши, е важно да имате ясна представа за идентичността на вашата марка. Това включва логото, цветовете и посланията на вашата компания, както и всички допълнителни изображения или графики, които искате да включите върху хартиените чаши. Наличието на ясна идентичност на марката ще гарантира, че хартиените ви чаши са в съответствие с цялостните ви маркетингови усилия и ще ви помогне да създадете съгласуван и запомнящ се вид на вашия бизнес. Това ще спомогне за утвърждаване на идентичността на вашата марка и ще направи хартиените ви чаши лесно разпознаваеми.

bespoke paper cups with custom printed logo rainbowcups

2. Помислете за целевата си аудитория

Когато проектирате брандираните си хартиени чаши, е важно да имате предвид целевата си аудитория. Какъв тип клиенти се опитвате да привлечете и какъв тип дизайн ще им допадне?

3. Използвайте ярки цветове и привличащи вниманието графики

За да изпъкнат вашите брандирани хартиени чаши, е важно да използвате ярки цветове и привличащи вниманието графики. Помислете за използването на цветовете и логото на вашата марка, както и на допълнителни изображения и графики, които ще ви помогнат да популяризирате марката си и да бъдете забелязани. Но в същото време не забравяйте да…

rainbowcups double wall branded paper cup colourful

4. Поддържайте я проста

Макар че искате вашите брандирани хартиени чаши да привличат вниманието, важно е също така дизайнът ви да бъде прост. Прекалено многото цветове, изображения или графики могат да направят чашите ви претрупани и трудни за четене. Такава чаша може да бъде претрупана и да отклони вниманието от посланието на вашата марка. Изчистеният и опростен дизайн често е най-ефективен. Както често се случва, и в този случай подходът “по-малко е повече” е правилен. Разгледайте нашето портфолио, за да се вдъхновите от дизайна на други клиенти.

custom printed paper cups with own logo rainbowcups

Допълнителни продукти, предлагани от RainbowCups

 

В допълнение към хартиените чаши с печат по поръчка RainbowCups предлага и порционна захар с печат по поръчка, екологични капаци от фибри за хартиени чаши, дървени бъркалки за кафе и други аксесоари. Всички тези продукти могат да бъдат отпечатани с цветовете и логото на вашата марка, което осигурява цялостно, екологично решение за вашия бизнес. Можем също така да поемем графичния дизайн на вашите индивидуализирани хартиени чаши, тъй като досега сме имали доста опит с това. Просто ни кажете за какво мечтаете и ние ще се погрижим да го осъществим.

Заключение

Проектирането на брандирани хартиени чаши е чудесен начин да популяризирате марката си и да осигурите удобно и екологично решение за клиентите си. Като имате предвид основните съображения и съвети, можете да създадете дизайн, който точно отразява имиджа на вашата марка. Започнете с
RainbowCups
и направете първата стъпка в популяризирането на вашата марка с хартиени чаши с персонализиран печат.

Вземете вашите брандирани хартиени чаши от RainbowCups

За най-качествените персонализирани хартиени чаши с печат се обърнете към
RainbowCups
. Ние предлагаме широка гама от
безплатни шаблони за графичен дизайн на хартиени чаши
, както и възможности за персонализиране, за да ви помогнем да създадете перфектните хартиени чаши и други персонализирани продукти за еднократна употреба за вашия бизнес.

За да започнете пътуването си за дизайн на хартиени чаши, използвайте тези
шаблони за дизайн
като отправна точка. Просто изберете шаблона, който най-добре отговаря на нуждите ви, добавете брандиране и изображения и сте готови да започнете!