Изтегляне на шаблон за дизайн на хартиена чаша pdf

БЕЗПЛАТЕН шаблон за дизайн на хартиена чаша pdf

 

 

НАТИСНЕТЕ ТУК, за да изтеглите всички най-нови безплатни шаблони за дизайн на хартиени чаши в pdf формат и макет в един голям .ZIP файл (~150 MB!)

от rainbowcups, което включва всички изброени по-долу персонализирани печатни хартиени чаши mokup pdf, екологични хартиени чаши с лого шаблони pdf, персонализирани чаши за сладолед mokup pdf, персонализирани PET чаши шаблони pdf и брандирани печатни захарни шаблони и mokup pdf.

Не забравяйте да спазвате всички насоки за дизайн на хартиени чаши за всеки продукт, изброени на втората страница на всеки PDF шаблон или макет. При проектирането се уверете, че сте прочели Ръководството за проектиране на брандирани хартиени чаши за вашия бизнес и след това проверете дизайна според Как да проверим графичния дизайн на брандирана хартиена чаша?

Пластмасови чаши от PET по поръчка за печат на дизайн на макет и pdf шаблон

Хартиени чаши за сладолед по поръчка за печат на дизайн на макет pdf и дизайн pdf шаблон

Хартиени чаши за салата по поръчка за печат на дизайн на макет pdf и дизайн pdf шаблон

Порциониран шаблон за дизайн за печат на Sugar по поръчка в pdf формат и макет на дизайна

Нека RainbowCups да се подготви графичния дизайн

 

В допълнение към хартиените чаши с печат по поръчка RainbowCups предлага и порционна захар с печат по поръчка, екологични капаци от фибри за хартиени чаши, дървени бъркалки за кафе и други аксесоари. Всички тези продукти могат да бъдат отпечатани с цветовете и логото на вашата марка, което осигурява цялостно, екологично решение за вашия бизнес. Можем също така да поемем графичния дизайн на вашите индивидуализирани хартиени чаши, тъй като досега сме имали доста опит с това. Просто ни кажете за какво мечтаете и ние ще се погрижим да го осъществим.

Продължете да четете това експертно ръководство за това как да изберете, поръчате и проектирате персонализирани хартиени чаши с печат