Как да изчислим общата стойност на хартиените чаши по поръчка и как да ги поръчаме?

Как да изчислим общата стойност на поръчката за хартиени чаши по поръчка?

Поставете курсора на мишката върху отделните карти и определете общата цена, като използвате примерна поръчка от 1000 бр. на хартиени чаши с марка KPI-200SW с индивидуален печат и аксесоари.

Брандирани хартиени чаши

1000 бр. ХАРТИЕНИ ЧАШИ С МАРКА KPI-200SW

102 EUR

 

+ Аксесоари (по избор)

1000 бр. КАФЕВИ КАПАЧКИ W-80 + 1000 бр. ДЪРВЕНИ БЪРКАЛКИ MD14

39 EUR

+ Графичен дизайн (по избор)

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН или корекции

19 EUR

 

+ Доставка

ДОСТАВКА

20 EUR

(в зависимост от страната)

= общи разходи

ОБЩА СТОЙНОСТ

180 EUR*

* Актуалните цени можете да намерите в ценовата листа за хартиени чаши по поръчка.

 

Включено в цената

Допълнително платено

  • Графичен дизайн на хартиени чаши с печат
  • Корекция на графичния дизайн на хартиена чаша по поръчка, огъване на лого, симулация на доказателство, визуализация
  • Принадлежности (капачки за кафе, бъркалки, сламки за пиене, отпечатана захар)
  • Доставка (също и експресна услуга)

Удобно поръчване само в 5 стъпки

Знаем колко важни за вас са времето и удобството при поръчване на брандирани хартиени чаши, затова целият процес е опростен до пет стъпки.

1. Оферта

Можете да изпратите запитване чрез уебсайта или да пишете директно на info@rainbowcups.eu.

 

2. Плащане

Не чакайте с плащането за завършване на графичния дизайн. Благодарение на това можем да започнем производството веднага след приемането на готовия дизайн от ваша страна.

3. Графичен дизайн

Можете да направите графичния дизайн на хартиените чаши сами, като използвате безплатните шаблони за хартиени чаши rainbowcups pdf, или да ни помолите да го направим за вас.

 

4. Производство

Ние отпечатваме, сгъваме и опаковаме вашите чаши.

5. Доставка

Срокът за доставка започва да тече от момента на приемане на графичния дизайн и получаване на предплащането по нашата сметка.

Печатни хартиени чаши Графичен дизайн или корекция

Можете да подготвите графичния дизайн безплатно сами, като използвате безплатния шаблон за хартиени чаши в pdf формат, или да го поръчате на нас. Графичните дизайнери на Rainbowcups могат да ги подготвят или да ги поставят върху огънат шаблон срещу доплащане, посочено в ценовата листа.

Независимо от избрания вариант, не забравяйте да приемете бързо графичния дизайн на хартиената чаша. Това ще ни позволи да започнем производството.

Условието за започване на производството

Изискването за стартиране на производството, освен приемането на графичния дизайн, е 100% авансово плащане. Това е продукт с логото на клиента и ние не можем да го продадем на никой друг.

Разликата в ценовата листа на марковите хартиени чаши PLN спрямо EUR

Ценовата листа за хартиени чаши с печат в PLN е валидна само за фирми, регистрирани в Полша, и за място на доставка в Полша. Фирмите, регистрирани извън Полша, или доставките извън Полша са предмет на ценова листа в EUR

Време за доставка и производство

Времето за доставка се брои от момента, в който графичният дизайн на чашата по поръчка в шаблона rainbowcups е приет(Приемане на графичния дизайн ) и предплащането е получено в нашата банкова сметка. Времето за доставка се удължава с всички празници и работни почивки, които попадат в рамките на тяхната продължителност.

Доставка до много места

Разполагаме с център за опаковане, дистрибуция и логистика, така че можем да доставим вашата поръчка, разделена по списък за дистрибуция, директно до отделни търговски обекти, помещения или свободно конфекция (отделно ценообразуване). В този случай времето за доставка ще бъде по-дълго.

Подробни условия на поръчката

Цялата необходима информация и подробни условия за поръчка ще намерите в нашите общи условия.

Продължете да четете това експертно ръководство за това как да изберете, поръчате и проектирате персонализирани хартиени чаши с печат