Мисия Rainbowcups

 

е да предоставя качествени хартиени чаши с марка на достъпна цена.

 

Има много причини, поради които брандирането е важно. От една страна, брандираните хартиени чаши могат да помогнат за създаването на професионален имидж на вашия бизнес. Те също така могат да помогнат за популяризирането на вашата марка и да повишат нейната познаваемост. Освен това брандираните хартиени чаши могат да спомогнат за изграждането на лоялност на клиентите и за създаването на постоянни клиенти. И накрая, брандираните хартиени чаши могат да помогнат за увеличаване на продажбите и генериране на нови клиенти. Всички тези фактори в комбинация правят брандинга съществена част от всеки бизнес план. С толкова много предимства е лесно да се разбере защо брандирането е толкова важна част от стартирането и управлението на всеки успешен бизнес, а ние искаме да можете да го направите на достъпна цена.

Rainbow cups постижения в производството на маркови хартиени чаши

Години опит

Държави

Удовлетворени клиенти

Графичен дизайн

Rainbowcups История

Създадохме се през 2006 г., но едва през 2013 г. любовта ни към чашите се превърна в марка Rainbowcups.

Първоначално предлаганите чаши Rainbow включваха брандирани хартиени чаши с индивидуален печат. Те се предлагат в три категории – едностенни хартиени чаши, двустенни хартиени чаши и термохартиени чаши, които най-добре запазват топлината. Допълнително разширихме офертата си, като включихме чаши за сладолед с печат по поръчка, пластмасови чаши от PET с лого и аксесоари като капачки за кафе, бъркалки за кафе и захар с печат.

От самото начало на дейността си с чаши Rainbow знаехме, че искаме нашите висококачествени чаши и аксесоари с печат по поръчка да помогнат за изграждането на марки на клиенти от цяла Европа. Ето защо през 2014 г. разширихме дейността си до целия Европейски съюз и свързаните с него държави като Норвегия.

Динамичното развитие на марката rainbowcups доведе до откриването на наш собствен професионален логистичен център през 2015 г., откъдето изпращаме нашите продукти. Това значително подобри обслужването и удовлетвореността на клиентите ни, като ни накара да отбележим придобиването на 1000 клиенти през 2017 г.

През 2018 г. друга причина за радост беше, че продуктите на rainbowcups се появиха в 29 държави на 3 континента. Това е особено важно за нас, тъй като показва, че rainbowcups е надежден партньор за клиенти от цял свят.

През 2019 г., за да отговорим на нуждите на околната среда и на нашите клиенти, въведохме биоразградими чаши и капачки от PLA в нашата продуктова гама.

През 2022 г., за да отговорим по-добре на изискванията на директивата SUP, вместо слой от PLA в нашите биоразградими хартиени чаши, въведохме покритие на водна основа, което е още по-благоприятно за околната среда.

Компания

Марката rainbowcups принадлежи на:
WirelessCom Sp. z o.o.
Rozłogi 14/3
01-310 Варшава
Полша

Регистрационни данни

ДДС EU PL5222831655
KRS 0000265037
REGON 140725329
BDO 000347398
Zentrale Stelle DE3610909103888
Акционерен капитал 150 000,00 PLN

Логистичен и производствен център

Връщане или собствено събиране на поръчките е възможно само след предварителна уговорка.

rainbowcups (Склад Loxxess)
Улица Kwietniowa 36
05-090 Wypędy, Полша

Пощенски адрес на дружеството

Марката rainbowcups е собственост на WirelessCom Sp. z o.o. Посоченият по-долу адрес е само за пощенски цели.

WirelessCom Sp. z o.o.
Rozłogi 14/3
01-310 Варшава, Полша

Искате ли да се чувствате в безопасност? Проверете ни!

По-долу ще намерите всички регистри, в които можете да проверите нашите данни онлайн:

Европейски данъчен идентификационен номер

ДДС В ЕС: PL5222831655

НАТИСНИ ТУК – уебсайт на Европейската комисия. Можете да проверите валидността на номера по ДДС, определен от дадена държава членка, като изберете съответната държава от списъка и въведете номера, който искате да проверите.

Данъчен идентификационен номер

НИП: PL5222831655

НАТИСНИ ТУК – уебсайтът на Европейската комисия, който проверява дали синтаксисът на номера е правилен. Въведете номера на NIP без “PL” отпред.

Национален съдебен регистър

КРС: 0000265037

НАТИСНИ ТУК – уебсайт на Министерството на правосъдието. Това е най-важният регистър за полските предприятия. Там ще намерите всички данни за нас. За тази цел маркирайте “Entrepreneurs” (или “Przedsiębiorcy”) и въведете номера на KRS.

Идентификационен и регистрационен номер на икономическия оператор

EORI: PL522283165500000

НАТИСНИ ТУК – уебсайт на Европейската комисия. Тя проверява дали сме регистрирани за износ извън ЕС. Това е полезно, например за износ за Норвегия, Швейцария или Великобритания. Просто въведете номера на EORI.

Статистически търговски регистрационен номер

РЕГОН: 140725329

КЛИКНЕТЕ ТУК – уебсайтът на Централната статистическа служба, където се съхраняват всички данни в регистъра. За да ги проверите, въведете номера REGON и натиснете “търсене”.

SSL сертификат на този уебсайт

НАТИСНИ ТУК – международен уебсайт, който показва на кого принадлежи този уебсайт. Това означава, че това е нашият уебсайт и никой не се представя за нас. Съществува гаранция за идентичност на уебсайта в размер на 1 000 000 USD.